Humble / Nederig

Life is so intruiging, simply because we don’t understand or can explain all things that happen to us. Lately I have had the amazing moments, arriving just when you think that life sucks. Just when you think that it’s not moving forward at all, an unexpected twist, a person, an event, gives life a turn for the better. Life keeps surprising me and it makes me feel humble and connected. Although I love exploring and knowing how things work, I feel that sometimes it is better not to understand. To leave it as it is. To accept, feel humble and be connected in a world that keeps our life so immensely facinating.

Avenzuela bridge Madrid, Spain / Avenzuela loopbrug in Madrid, Spanje

*********************************

Het leven is zo intrigerend, simpelweg omdat we niet alle dingen die ons overkomen begrijpen of kunnen verklaren. De laatste tijd heb ik mooie momenten gehad, net op het moment dat je denkt dat het leven klote is. Net als je denkt dat het helemaal niet vooruit gaat, geeft een onverwachte wending, een persoon, een gebeurtenis het leven een wending ten goede. Het leven blijft me verrassen en het geeft me een nederig en verbonden gevoel. Hoewel ik het heerlijk vind om dingen te onderzoeken en te weten hoe dingen werken, heb ik het gevoel dat het soms beter is om het niet te begrijpen. Om het te laten zoals het is. Accepteren, nederig voelen en verbonden zijn in een wereld die ons leven zo enorm boeiend houdt.

Eén opmerking over 'Humble / Nederig'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: