Shadow

Shadow has fallen upon me
Shadow of I shape I don’t know
Here it covers like a blanket
Here it is a bit more cold
In the shade I see the beauty
In the shade I see your light

Shadow has fallen upon me
Shadow transforms in time
Here I observe your art
Here I feel your protection
In the shade I see you transcent
In the shade you go where I can’t follow

In loving memory of my sister Pamela Roumen

Brunssummerheide, 26 April 2021

4 gedachten over “Shadow

 1. Hi Cheryl, ik heb een tijdje met je zus gemaild/gechat een aantal jaar geleden. Dat was een leuk, interessant en ook wel intrigerend contact. We hebben elkaar uiteindelijk niet gezien. Ik dacht laatst, hoe zou het met haar zijn, en toen zag ik een rouwadvertentie. Ik schrok me rot. Ik begrijp dat het voor haar “goed” was zo. Wat zullen jullie haar enorm missen. Ze kwam op mij over als iemand die zeer betrokken was bij mens, dier en natuur. Heel veel sterkte.

  Like

  1. Beste Heleen,
   Dank je wel voor je lieve reactie. We missen haar zeer en proberen de mooie herinneringen mee te nemen en te leven met alle goeds die ze ons gaf. In ons leeft ze voort, als we lachen, als we een traan laten en als we met passie vertegenwoordigen waar we voor staan.
   Met lieve groet, Cheryl

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: