Sometimes things are not what they seem / Soms is iets niet wat het lijkt

A few weeks ago, my husband developed hip pain for no apparent reason. Given the age, we thought about wear and tear and all kinds of treatment methods were discussed. From paracetamol to corticosteroid injections and complete hip surgery. Until….a hole fell in the upholstery of the car seat and the complete interior turned out to be broken and the filling fell apart. Our statement fell apart and luckily so! With a restored car seat, the hip works fine again. “Sometimes things are not what they seem,” said the mole.

*******************************************

Een paar weken geleden kreeg mijn man pijn aan zijn heup zonder duidelijke reden. Gezien de leeftijd dachten we aan slijtage en kwamen er allerlei behandelmethoden ter sprake. Van paracetamol tot corticosteroïden injecties en complete heupoperatie. Totdat….er een gat viel in de bekleding van de autostoel en het complete binnenwerk bleek afgebroken en de vulling uit elkaar viel. Onze verklaring viel in duigen en gelukkig maar! Met een herstelde autostoel werkt de heup weer prima. “Soms is iets niet wat het lijkt”, zei de mol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: