There they go / Daar gaan ze

Enjoyed a wonderful, relaxing bath tonight. Washed my hair, dipped by body in the water and read pieces from a magazine. When I went through my hair again, my hands were full of small hairs…….swallow 😣. You know this moment will come, you have prepared for it, but when the moment comes, it still is a though moment. I have not tried to wash my hair gently. It makes no difference. I just surrendered to the moment. They are going now, only to grow back on later. A phase in which your belief in “the beauty within” is tested. Clumps of hair down the sink along with the shampoo. I followed them as they slowly disappeared. There they go…..

(Written Sept 9, 2017 after 1th breast cancer chemotherapy)

**********************************************

Vanavond genoten van een heerlijk, ontspannend bad. Mijn haren gewassen en lekker mijn lichaam ondergedompeld en stukken uit een tijdschrift gelezen. Toen ik nog eens door mijn haren ging zaten mijn handen vol met kleine haren………slik 😣
Je weet dat het moment komt, je hebt je erop voorbereid, maar als het moment daar is blijft het slikken. Ik heb niet geprobeerd om zachtjes te wassen. Dat heeft toch geen zin. Ik heb me maar overgegeven aan het moment. Ze gaan er nu af om er straks weer aan te groeien. Een fase waarin je geloof in de ‘schoonheid van binnen’ op de proef wordt gesteld. Bosjes haren samen met de badedas door de gootsteen. Ik heb ze nagekeken. Daar gaan ze….

(Geschreven 9 Sept 2017 na de 1e chemokuur voor borstkanker)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: